četvrtak, 16. siječnja 2014.

ŠTA NAM DIZAJNERI ENTERIJERA SAVJETUJU

Bez obzira da li živite u vašem domu dva mjeseca ili dvadeset godina, potrebno je da s vremena na vrijeme napravite male promjene. Naši životi se neprestano mijenjaju, a to bi trebalo da se reflektuje i u našem životnom prostoru. Promjene koje ćete napraviti mogu biti jednostavne, kao što je nova slika ili neki zanimljiv detalj. Kada je riječ o velikim promjenama, onda se tu obično radi o novoj boji zidova, novim komadima namještaja, pa čak i o većim ili manjim prepravkama životnog prostora.
Ovo su neke male tajne vrhunskih, svjetskih dizajnera za enterijere koje će vam pomoći da transformišete svoj životni prostor, da na najbolji način odražava vaš stil i ličnost.

"Prvo pravilo dekorisanja je da možete prekršiti sva druga pravila". Skoro svi dekorateri će vam reći da pravila postoje kako bi se kršila. Ipak, važno je da se pronađe ravnoteža, kako dom ne bi izgledao bljutavo ili prenatrpano i bez ukusa.
Istaknite svoje lične stvari, kako biste otkrili svoju ličnost, avanture i dostignuća. Pomiješajte dodatke sa novim i starim stvarima. Svi imamo proslost, sadašnjost i budućnost, a one su dio naše lične istorije. Ono što dom čini jedinstvenim su stvari koje se nalaze u njemu.

Da bi izbjegli bezličnost, unesite šarenila jer to pokazuje da je vlasnik zabavan i da se ne shvata previše ozbiljno.

Prava udobnost, vizuelna i fizička, od vitalnog je značaja za svaku prostoriju. Još jedna oblast u kojoj se svi dizajneri slažu jeste značaj komfora u domu. Nije bitno šta je vaš lični stil, najvažnija stvar je da vaš dom napravite udobnim za život.
Dobro dizajniran dom je onaj koji je udoban i funkcionalan.

Agencija "CENTAR NEKRETNINA" Vam se zahvaljuje na povjerenju i saradnji.

Nema komentara:

Objavi komentar